Welke verzekering om uw bedrijf te beschermen?

De behoeften aan bedrijfsverzekeringen verschillen van bedrijf tot bedrijf. Net zoals uw bedrijf uniek is ten opzichte van andere bedrijven op de markt, zo is ook uw behoefte aan een bedrijfsverzekering uniek. Er is natuurlijk een basisbedrijfsverzekeringspolis, maar voor veel bedrijven kan het, afhankelijk van de activiteit, ook nodig zijn een autoverzekering af te sluiten en, als u werknemers in dienst hebt, kan ook een werknemerscompensatiedekking vereist zijn. Bedrijfsverzekeringen kunnen veel verschillende vormen aannemen.

Zakelijke eigendomsverzekering

Alle schade aan uw bedrijfseigendommen wordt gedekt door een bedrijfsschadeverzekering. Structuren en inventarissen, zoals een kantoor, magazijn, meubilair, machines, voorwerpen of gegevens, worden gewoonlijk door deze polissen beschermd. Daarom is de commerciële eigendomsverzekering geschikt voor zowel dienstverlenende bedrijven als detailhandelszaken. Over het algemeen dekken niet alle polissen al uw eigendommen. U kunt indien nodig een aanvullende eigendomsdekking kopen. Een verzekering tegen ketels en machines, een verzekering tegen aannemersrisico's, een inkomstendekking en een misdaadverzekering zijn enkele voorbeelden van verzekeringen die niet in een basispolis mogen worden opgenomen. Elk bedrijf is uniek en verschillende factoren bepalen de hoogte van de benodigde dekking. Gelukkig kan een verzekeringsvertegenwoordiger u helpen het juiste dekkingsniveau voor uw behoeften te bepalen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Er zijn veel aansprakelijkheidskwesties die met ondernemingen gepaard gaan. Elke onderneming heeft een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Controleer van tevoren of u voldoende aansprakelijkheidsdekking heeft! Schade of letsel aan derden of hun eigendommen wordt gedekt door de algemene aansprakelijkheidsverzekering. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de meeste, zo niet alle, kosten in geval van een rechtszaak. U moet aanvullende verzekeringen overwegen als u meer dekking nodig hebt dan de algemene aansprakelijkheidsverzekering. Verzekering voor wanpraktijken, dekking voor fouten en omissies, bedrijfsautoverzekering en cyberaansprakelijkheid zijn aanvullende dekkingen. Zelfs als uw bedrijf volledig op het web is gebaseerd, is een aansprakelijkheidsverzekering noodzakelijk.

Vergoeding van werknemers

Werknemers zijn gedekt door een werknemerscompensatieverzekering als zij op het werk gewond raken of letsel oplopen. Een arbeidsongevallenverzekering is door de staat verplicht gesteld voor bedrijven met werknemers. U zult geen volledige controle hebben over de toestand van uw werkplek of het gedrag van uw werknemers. Het zou goed voor u zijn om alles te doen wat in uw vermogen ligt om de veiligheid van uw werkplek te waarborgen. Deze vrijwaringspolis zou de werkgever beschermen tegen nalatigheid, maar proberen niet nalatig te zijn.

Autoverzekering

Als u een commerciële motorrijtuigenverzekering hebt, dekt deze een bepaald voertuig, waarvan het gebruik voor het werk wordt beïnvloed. Deze werkvoertuigen omvatten commerciële vrachtwagens, bestelwagens van de zaak en alle andere voertuigen die door een bedrijf worden gebruikt of eigendom zijn van een bedrijf. Uw maandelijkse betalingen worden beïnvloed door het type voertuig dat u gebruikt, de risico's die verbonden zijn aan wat u verplaatst, en andere factoren. U moet raadplegen commerciële auto verzekeringsmakelaars om de beste citaten te krijgen. Uw tarieven zullen worden verlaagd als je een goede rij-record, een eenvoudig voertuig en als je niet te ver rijden. Controleer of u in aanmerking komt voor kortingen en houd wijzigingen in uw dekking bij. Het is duidelijk belangrijk dat u grondig te werk gaat en de juiste dekking voor uw bedrijf zoekt. Er zijn andere dekkingsmogelijkheden waarvan u zich misschien niet eens bewust bent. Aarzel niet om professionals te zoeken die u kunnen helpen.

Plan du site