Botoxinjectie tegen kraaienpootjesrimpels (ogen)

Botoxin

Iedereen die wat ouder wordt en wel eens in de spiegel kijkt, ziet veranderingen bij zichzelf. In de loop van de jaren wordt iedereen ouder, met alle gevolgen van dien. Onze huid wordt slapper en door ouderdom worden rimpels en littekens in ons gezicht meer zichtbaar. Mensen die hier problemen mee hebben, moeten in de loop van de jaren daarom meer aandacht aan hun lichaam en huid besteden, om dit ouderdomsproces te vertragen. Een bezoek aan een huidspecialist bezoeken, zoals KLINIEKBEAUCARE.COM voor een BOTOX INJECTIE BRUSSEL, is een optie. Maar wat kun je allemaal doen om beter voor je huid te zorgen en huidveroudering te vertragen of minder zichtbaar te maken? In dit artikel zetten we alle belangrijke mogelijkheden voor betere huidzorg op een rijtje. Naast het gebruik van BOTOX zijn er nog diverse andere manieren om je huid jong, sterk en fris te houden als de jaren beginnen te tellen en zichtbaar worden op je huid.

Ga verstandig om met zonlicht op je huid en vertraag kraaienpootjes rimpels


De zon is een van de meest invloedrijke huidverouderaars. Wil je kraaienoog rimpels rond je ogen of rimpels op je voorhoofd en andere plekken voorkomen? Zorg dan dat je niet te veel en te lang mt je gezicht in de zon te zitten op zonnige, zomerse dagen. Het Uv-licht van de zon veroorzaakt namelijk verandering in je huidstructuur, waardoor er sneller rimpels en kraaienpootjes kunnen ontstaan. Verder wordt de huid van zonlicht minder elastisch en kunnen er pigmentvlekjes ontstaan. Een onderzoek uit 2013 toonden aan dat 80 procent van dit soort huidproblemen, en dan met name rimpelvorming, door zonlicht werden veroorzaakt. Door je dagelijks in te smeren met een goede zonnebrandcrème met hoge UV-beschermingsfactor wordt huidveroudering en rimpelvorming volgens diverse onafhankelijke onderzoeken aanzienlijk vertraagd. Een goede dagcrème die beschermd tegen zonlicht, zoals Q10-crèmes, zijn naast standaard zonnecrème ook een mogelijkheid en vaak voordeliger in de aanschaf.

Verwijder bestaande kraaienpootjes rimpels via een botox injectie


Is het voor je gevoel eigenlijk al 'te laat' en heb je inmiddels duidelijk zichtbare kraaienpootjes rimpels rond je ogen? Bezoek dan een professionele kliniek voor een BOTOX INJECTIE, zoals KLINIEKBEAUCARE.COM. Een BOTOX INJECTIE BRUSSEL is veilig, effectief en levert direct resultaat op. De huid rond je ogen ziet er na een behandeling weer natuurlijk, rimpelloos en strak uit. Je bent met BOTOX direct van je lelijke rimpeltjes af en gaat er jongeren vitaler uitzien.

Kies voor de natuurlijke weg met vitamines, voeding en water


Een goede en slimme manier om je gezichtshuid te beschermen tegen kraaienoogjes rimpels is door extra vitamines te slikken en meer water te gaan drinken. Een uittekende vitaminesoort die positieve effecten heeft op de huidconditie, is vitamine E. Deze vitamine staat bekend als een zee effectieve antioxidant, die helpt om je huid vitaler, sterker en krachtiger te maken. De vitamine zorgt voor extra collageenaanmaak, die de huid verstevigt, gaat de vorming van vrije radicalen tegen en vormt zo een wapen in de strijd tegen huidveroudering. Er zijn echter nog meer soorten vitamines die goed zijn voor de huidconditie. De belangrijkste vitamines, die je via voeding of supplementen binnen kunt krijgen, zijn in dit verband vitamine A, vitamine C, vitamine B2 en B3, en ook biotine (ook bekend als vitamine B8).
Bepaalde voedingsstoffen en voedingsproducten die je huid een positieve injectie geven raden we aan als je kraaienoogjes rimpels tegen wilt gaan. Veel groente, fruit en graanproducten zorgen voor de juiste vitamines en voedingsstoffen, zoals aardbeien, salademixen, nootjes, zaden en volkoren graanproducten. Zorg er daarom voor dat je gevarieerd eet en zo voldoende voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgt.
Ten slotte kun je drinkgewoontes aanpassen om rimpelvorming in je gezicht een halt toe te roepen. Door veel water en thee tot je te nemen, gezamenlijk minstens 1,5 tot 2 liter per dag, houdt je je huid goed gehydrateerd.

Masseer geregeld je eigen gezichtshuid


Door zo nu en dan je eigen gezichtshuid te masseren, blijven je gezichtsspieren en gezichtshuid soepeler en verminder je de kans op rimpels. Zelf gezichtsmassages uitvoeren stimuleert de doorbloeding van de huid en heeft een positieve invloed op de ontspanning van je gezichtsspieren. Uit een Japans onderzoek, uitgevoerd in 2016 onder twaalf vrouwen tussen de 30 en 54 jaar oud, kwamen bijzondere resultaten naar voren. De Japanse wetenschappers kwamen er achter dat eenvoudige gezichtsmassages doen, enkele keren per week, leiden tot een significante vermindering van zichtbare kraaienpootjes bij de ogen en tot minder lachrimpels. Dus neem enkele keren per week de tijd om je eigen gezicht, ook al is het maar tien minuten, te masseren.

Plan du site